Witam. Zapraszam serdecznie na organizowany przeze mnie Mundial 2014 Brazylia w haxballu. Po niezlym Euro 2012 mam nadzieje ze ten turniej bedzie jeszcze lepszy. Kazdy gracz bedzie jedna wybrana przez siebie reprezentacja narodowa. Turniej bedzie mial formule pojedynkow 1 vs 1. Codziennie beda rozgrywane 4 mecze w godzinach 17-21. Kazdy gracz ktory nie bedzie mogl grac w dany dzien kiedy akurat ma mecz niech napisze na prywatna wiadomosc mi lub tu to bedzie mogl grac w innym terminie bez walkowera. Jesli tak nie zrobi przegra z osoba ktora jest 6-0. Losowanie grup nastapi zaraz po zgloszeniu sie 16 osob.(jesli nie bedzie 32 osob do 12 czerwca to wystarczy 16). Nagroda dla zwyciezcy bedzie premium
. Pierwsze mecze juz od 12 czerwca. Prosze pisac w dzien meczu o ktorej pasuje to zostanie zalozony serwer dla 3 osob (dla mnie i druzyn). Wyniki beda podawane na zywo w tym temacie. Prosze tu nie pisac nic innego oprocz zapisow poniewaz chcialabym by na wierzchu byla tabela i wyniki meczow. Pozdrawiam i zapraszam.
Przepraszam ze zapomnialam ale prosze zebyscie wybierali druzyny ktore naprawde będą na mundialu
dawid i arek nie musicie pisac nowych postow zeedytujcie tylko
1. Brazylia - Gosia
2. Portugalia - arek 12
3. USA - dawidrs
4. Hiszpania - Cliff
5. Honduras - Markfire17
6. Argentyna - VANROOK16
7. Anglia - DonDamiano
8.
od jutra albo od piątku zaczniemy grać mecze musi sie zapisać minimum 8 na start żebyśmy pierwsze mecze grali a potem musi kolejnych 8 sie zapisac
Zapraszajcie znajomych ! Nawet ten kto nie umie grac bedzie gral