Witam Serdecznie wszystkich miłośników piłki nożnej, Jak już wiecie 10 czerwca 2016 rozpoczynają się Mistrzostwa Europy UEFA 2016 FRANCE w którym gospodarzę zagrają swój pierwszy mecz 10 czerwca z Reprezentacją Rumunii ( o 21:00 na Stade de France) A co Ciekwę (finał równy miesiąc później na tym samym stadionie. )... Ale nas bardziej interesuję sytuacja Biało-Czerwonych , Jak sądzicie kochani, jak Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej zaprezentuję się na francuskich turnieju ? Polska jeszcze żadnego meczu na Mistrzostwach Europy nie wygrała ? czy 2016 rok będzie przełomowy dla orzełka ?
Tak się przedstawia Grupa Biało Czerwonych :
Pierwszy Mecz Polaków rozpocznie się 12.06 (Nicea, godz. 18): Polska - Irlandia Północna
W drugim Meczu podejmiemy faworytów Niemców ( 16.06 (Saint-Denis, godz. 21): Niemcy - Polska
Trzeci Mecz zakończymy w grupie z Reprezentacją Ukrainy w Piłce Nożnej 21.06 (Marsylia, godz. 18): Ukraina - Polska
CIVIX_POL: Postanowiłem zaryzykować i wybrać się do zakładów bukmacherskich , kibicuję naszej reprezentacji i chciałbym aby zaszła jak najdalej
Oto moje propozycje w fazie grupowej
POLSKA-IRLANDIA PÓŁNOCNA 2-0 "Ofensywa Polaków zaprocentuję w tym spotkaniu, Reprezentacja Irlandii Północnej w Piłce Nożnej, może się bronić 45 minut, ale 90 minut bronić się nie można"
POLSKA-NIEMCY 3-3 "Obie reprezentacje graja szybką piłkę do przodu , spodziewam się dużo sytuacji bramkowych z jednej jak i z drugiej strony, a jak będą sytuację to i będą bramkę dla tego obstawiłem taki wynik"
POLSKA-UKRAINA 1-0 " To będzie bardzo ciężki mecz dla Polaków, Polacy będą zmęczeni będą grać fatalnie w obronie, ale szczęśliwie strzelimy bramkę na wagę 3 punktów"
ŻYCZĘ NASZYM REPREZENTANTOM DUŻEGO SUKCESU NA TEJ IMPREZIE ! OBYŚCIE CHŁOPCY ZASZLI JAK NAJDALEJ ! BĘDĘ OGLĄDAŁ KAŻDY MECZ, CAŁA RZECZPOSPOLITA POLSKA JEST Z WAMI ! ABY DO PÓŁFINAŁU, POTEM PÓJDZIE Z GÓRKI !!! CHŁOPAKI . DUŻO ZDROWIA ! WALKI O KAŻDY CENTYMETR NA BOISKU ! I ZOSTAWCIE SERDUCHO NA BOISKU, ZA REPREZENTACJĘ, ZA POLSKĘ , ZA KIBICÓW, ZRÓBCIE TO DLA SIEBIE !!!! PÓŁFINAŁ ! POWODZENIA CHŁOPCY
kibicuję Cały Michów, Całe Województwo LUBELSKIE ! JESTEŚMY Z WAMI ! ŁĄCZY NAS PIŁKA I DOBRA ZABAWA DO BIAŁEGO RANA
DZIĘKUJĘ POZDRAWIAM
RAFAŁ"CIVIX_POL"IVAN
źródło: Dominator F1 Team